måndag 18 maj 2009

San Francisco dag 1

Vilken otroligt härlig dag! Här har vi haft 27-30 grader hela dagen. Att både jag och Robban bränt oss hör väl till antar jag. Jag har fått en så kallad golfbränna med rött bröst, röd nacke och röda armar. Vi båda har fått ett snyggt tvättbjörnsansikte vilket betyder ett rödaktigt ansikte med vita ringar runt ögonen efter glajjerna. Måste säga att vi har hunnit med MYCKET idag och att vi inte redan sover är riktigt bra gjort. Vi har vunnit över jetlagen med andra ord!

Vi började iaf dagen med en riktig brakfrukost här i Union Square där vi bor. Helt ok hotell, lite risigt men vi har ett kanonläge. Nära till shopping, mat, buss- och spårvagnsförbindelser iaf. Att tvättstället står i sovrummet och att rummet endast innehåller en säng är en annan femma.

Iaf back to the breakfast. Vi kommer nog att köra en favorit i repris imorn och käka frulle på samma ställe. Kanske för att de hade världens bästa tavla. Kanske för att Robban redan spanat in ytterligare en macka som han var sugen på.

Efter en tur i Union Square hoppade vi på en buss som tog oss till Golden Gate brigde. OBS! Var vänlig att notera att klockan bara var 10 när vi begav oss iväg. Mycket duktigt och mycket pensio-aktigt. Golden Brigde var verkligen häftig att se. Jag trodde inte att den var så himla stor som den egentligen är!






Vi promenderade över hela bron och sen tillbaka ner till ett mysigt område i närheten. Näst på tur stod Golden Gate Park. Tyvärr var det nåt slags gå-race bland ungdomarna i San Francisco idag. Tydligen gick det ut på att klä ut sig så fult som möjligt och sen festa så mycket som möjligt samtidigt som man går. Alla möttes sen upp i parken. Det tog liksom bort själva mysfaktorn för oss vanliga döda som flanerade runt. Jeje, men nu har vi sett den iaf. Och vi är inte besviken. Nu på kvällen har vi bara tagit det lugnt. Käkat och slappat. Och SHOPPAT! Jag har upptäckt Forever 21 och har hunnit köpt två klänningar, en t-shirt och en blus. Lovely! Robban spanade redan igår in ett par skor men tvyärr hade affären hunnit stänga när vi kom dit. Man blir nämligen lite dagblind när man har semester. Imorn blir det därför mer shopping på förmiddagen och sen Fishermans wharf som avslutas med en tur till Alcatraz. Vi har dock inte bestämt oss vart vi ska bo imorn eller om vi ska dra oss vidare i övermorgon. Men det visar sig!

Nu ska vi snart gå och lägga oss men GOD MORGON till er alla hemma i Sverige!

Puss A

Ps. Spana in detta shoppingcentret "Nordstroms" insida... Heaven or what? Hissa detta och dissa NK. Här finns ALLT!

3 kommentarer:

Mia, Gävle sa...

Hello there!
Kul att ni bloggar från US så att vi inte behöver sitta och undra hur ni har det! Ser fram emot kommande rapporter. Kram från Bruket

åsa sa...

Hej Anna! Hoppas att ni får en toppensemester over there! Kram Åsa

Jenny sa...

Gud va skoj att följa er på bloggen! Ha det riktigt nice och hälsa Robban. Kram Jenny