torsdag 6 augusti 2009

Update

Sååå, då var det dax för jobb igen. Har jobbat sedan i måndags och här är det dött. Har gjort lite nyttigheter iaf men får nästan panik när det inte finns något mer att göra. Idag har jag därför gjort en massa privata grejer. Jag har t ex sorterat kort och musik på datorn, uppdaterat cv och uppdaterat bloggdesign. Mycket nöjd, mycket nöjd.

Semestern då, vad hände egentligen med den? Tre veckor, hoho vart tog ni vägen? Vi sparkade iaf igång semestern rejält med två fester på samma dag. Lyckades komma hem klockan 04.30 på söndagsmorgonen. Ungefär samtidigt som Emma kom hem från sitt nattjobb på Scandic. Så det kan gå. Vi lyckades dessutom med att ringa en taxi 03.30 för att sedan ångra oss när den väl dök upp. Chaffisen ringde och ringde i Robbans ficka men vi ignorerade. Taskigt kanske man tycka men vad ska man göra om man har för KUL? Det slutade iaf med att den suraste av de suraste taxichafförerna stegade rakt igenom huset till altanen där vi höll till och skrek: Robban till Lexe, finns han här? Festen som tidigare hade varit livad blev knäpptyst fram tills Micke som hade festen och som var full som en kastrull väste fram: Men hörrni, var det inte han som fick skjuts in till stan för en stund sen?

Efter en massa "det är ju för jävligt, här har man åkt ända från stan för att vända"-skrik så drog tanten iaf. Till tonerna av Tina Turners "The best" och Micke som pekar finger till henne bakom ryggen. Så kan det gå när man inte är riktigt nykter.

Puss A

Inga kommentarer: