måndag 10 augusti 2009

Lena & Orup

Just ja, i lördags var vi på Lena, Orup och Måns i Högbo oxå. Blev bjuden på middag hos Ubbe och Linda på Engatan (eller var det Ekvägen?). Mycket trevligt i den varma augustikvällen.

När vi dinerat klart så cyklade vi upp till Högbo. Jag fick åka på 9-åriga Jacobs 21-växlade cykel. Ibland är det bra att vara liten för biken gick som en Pärla! Väl framme träffade vi Lindas "kompis" Måns. Det mötet kan ni läsa mer om här.

För Linda hände det en hel del. Det roligaste på hela konserten var tanten som började mucka med henne. Tanten blev arg för att Linda träffade ett par kompisar som hon började pratade med. Då blev det tydligen liv i luckan på damen bakom som menade att man kunde gå någon annanstans för att prata. Efter det började hon knuffa på Linda som blev så arg att hon höll på att dänga ölflaskan i huvudet på henne. (obs! Lugn bara lugn, flaskan var av plast!)
Min kära kollega lyckades också ta "fel" på en 35-årig tjej och en 13-åring. Hon trodde de var samma person. Misstag kan ibland bli ganska roliga och ganska pinsamma också för den delen.

När vi cyklade hemåt tog vi McDonalds driven. Gick bra ända till vi kom till kassan. Då fick vi snällt vända cyklarna och parkera dem utanför för att gå in och beställa.

Så det kan gå.

Puss A

Lena i "Om igen".

Inga kommentarer: