torsdag 2 april 2009

The diskho


Så här ser det ut hemma hos dig om du liksom jag älskar när diskhon blänker. Hur man gör för att det ska se ut så? Hemligheterna är många men jag kan gärna komma med matnyttiga husmorstips! Se så fint, som Evelyn brukar säga.

Puss a

2 kommentarer:

Åsa sa...

Hej!

Vilken fin diskbänk. Vi har nått liknande. Tyvärr upptäckte vi att den är fin men inte så praktisk. Jag ångrar jättemycket att jag inte tog en "metallbit" vid sidan om liksom där man kan ställa lite grejer som man har diskat som man inte kör i diskmaskinen (och särskilt nu då vår diskmaskin gick sönder i veckan *suck*). Men den var väldigt blank! Hur gör du? På vår stod det i skötselråden att man helst inte skulle använda nått repigt material för att rengöra, tidigare städade jag ur hon med svinto. Hoppas att allt är bra i övrigt. Kram Åsa

Anna och Emma Larsen sa...

Hej Åsa!

Vad roligt att höra från dig!

Näää, du ska absolut inte ångra dig. En diskbänk med en metallplatta är inte snyggt! Jag lovar att det går att få det praktiskt ändå. Du kan köpa en plastbricka på Ikea när du handdiskar och lägga den blötta disken där. Det är super! Sen kan du bara ställa in plastbrickan i skåpet igen när du inte använder den. Toppenenkelt!! Sen antar jag att du liksom jag kommer att ha diskmaskin och då handiskar man ju nästan aldrig.

Hemligheten för att få diskbänken skinande blank heter Cidol och en vit och gul disksvamp. Jag lovar, det blir dödssnyggt! Var beredd att gno lite till att börja med men sen när du har gjort det ett par gånger kommer den att vara superfin.

Lycka till!

Kram i massor!