måndag 4 januari 2010

Årsresumé

Ok, efter dagar (veckor?) av ekande tysthet på denna blogg så hälsar jag er välkomna till 2010! Gott nytt år alla gulliga människor. Tänkte att vi kanske skulle börja med en årsresumé av 2009?

Januari:
I januari boar vi in oss ordentligt i vårt nya hus! Hösten 2008 var det bara rust, rust, rust som gällde så i januari passar vi på att vila.



I januari har vi även möhippa för min allra bästa vän Carro och det blir en toppendag fylld med uppdrag, paintball och mysig middag och utgång!


Februari:
14 februari 2009 i mitt hjärta för alltid. Ett frieri som jag ALDRIG kommer att glömma. Att min kärlek bestämde sig för att fria samma dag som Prinsessan Victorias Daniel gör saken ännu mer klockren. Du och jag för alltid! Lovely! Splendid! Härligt! Magiskt! Dunderbart!


I februari lär jag känna en alldeles ny vän. Min närmaste kollega Linda! Vilken tur att jag var tvungen att byta jobb för annars hade jag aldrig träffat Linda "kompis" Persson.


Och världens finaste Carro och Olle blir man och hustru. Och vilket bröllop sen också. Där kan man snacka världsklass som en viss person på my old job skulle ha kunnat säga. Och jag var tärna och tycker faktiskt att jag skötte mig riktigt bra. Talet och kyrkan gick excellent! Dessutom lyckas vi riva av Fångad av en stormvind jag och bruden. Där kan man verkligen prata om Melodifestivalen nästa.




Mars och april:
Månaderna lunkade på som vanligt. Hände inte så fasligt mycket när jag tänker efter. En del fester blev det. Bland annat en sista april hemma hos oss...

En bio där både jag och Robban somnar hann vi med också. Kompis på jobbet går och blir med blogg.

Maj:
Känns som om USA-resan är i fokus den här månaden. När jag tänker efter är det nog det roligaste jag har gjort någonsin. Vi hade det så mysigt och kul! Nästan varenda dag pratar jag och Robban om att vi vill tillbaks. I april kanske, kanske, kanske vi sticker till Miami... Men det är en helt annan historia.



Juni,juli, augusti:
I juni är vi på bröllop hos Robbans bästa kompis Pelle och hans Sandra som gifter sig. Mycket trevligt! En midsommar i Hälsingland med båt och bastu och bad utomhus hinner vi också med. Nästan alla (läs ingen) vill dricka Bergs medhavda dryck.

I juli och någon vecka in i augusti kommer då äntligen semester. Med regn tyvärr. Och lite sol förstås. Nästan alla fina dagar är vi ute med skotern på havet. Mysigast är den härliga lördagen med picknick på klipporna. Sommaren är underbar!


I augusti kommer bästa Lillis in på sin drömutbildning och lämnar little Gefle för Uppis! Roligt för henne med oj så jag saknar henne här hemma.

September, oktober, november:
Månaderna som många kan uppleva sega svischade fram så fort att jag nästan fick nackspärr. Vi gjorde väl egentligen inget speciellt mer än tog tag i rusten igen. Golvlister och trapphus blir färdigt. Kul, kul! I november åker vi och hälsar på Emmsi i Uppsala med våra kusiner. Mysigt!




December:
I december pyntar vi vårt hus och hinner med en glöggkväll med vänner och en julafton hemma hos oss. Min bästa julafton på jättelänge.



Emma och jag får likadana pyjamas och Robbans pappa döper snabbt om oss till Teddy och Freddy.

Nyårsafton spenderar vi i Kungsberget. Jag står på ett par skidor för första gången på sju år. Men vet ni vad, det går superbra! Jag är grym i backen.

Kvällen bjuder på fest hos Carro och Olle. Splendid kul!






När jag tänker efter har det här året varit ett bra år samtidigt som det har hänt en del tunga saker som jag alltid kommer att bära med mig. Livet är inte alltid enkelt. Tyvärr. Jag ser därför med spänning fram emot 2010 och vad det har att bjuda på!

1 kommentar:

Kompis sa...

Ja det har hunnits med en hel del detta år. 2010 kommer bli minst sagt lika fylld med diverse händelser.Schysst fodral iaf du hade på nyårsfesten, i like it a lot. See you at Thursday! Kramen.